Info
București și Paris | Published on: May 17, 2011
Social media pitch
ASSIST face echipă cu English Attack! pentru a revoluționa modalitățile de învățare a limbii engleze în Români http://pr.co/p/000gh3
Summary
București și Paris, 9 mai 2011: Entertainment Learning, companie pionier în educaţie via divertisment, a anunțat astăzi parteneriatul său cu ASSIST pentru lansarea, marketing-ul şi dezvoltarea serviciilor sale de vârf de învăţare a limbii engleze, English Attack!, în România.
Details

București și Paris, 9 mai 2011: Entertainment Learning, companie pionier în educaţie via  divertisment, a anunțat astăzi parteneriatul său cu ASSIST pentru lansarea, marketing-ul şi dezvoltarea serviciilor sale de vârf de învăţare a limbii engleze, English Attack!, în România.

Lansarea versiunii în limba română a English Attack!, a fost programată pentru semestrul 2 din 2011, și va permite celor ce doresc să învețe limba engleză să-și îmbunătăţească cunoştinţele de limbă engleză, prin clipuri video din filme şi seriale TV, videoclipuri muzicale, știri, jocuri online, dicţionare vizuale tematice şi o reţea socială globală a celor ce învață limba engleză. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a alege între o interfaţă în limba engleză şi o interfaţă cu navigare, texte de ajutor, tutoriale, un dicționar și alte resurse, în limba română, pentru a permite un acces facil al abordării pedagogice specifice site-ului.

Paul Maglione, Partener Fondator Entertainment Learning: "Am intervievat mai mulţi parteneri potenţiali pentru România, şi în cele din urmă am găsit în ASSIST ceea ce căutam. Suntem încrezători că aceștia sunt bine poziționați pentru a crea programe de marketing, comunicate şi iniţiative comerciale, precum şi relaţii cu cadrele didactice locale, şcoli, universităţi, institute de limbă şi companii, pentru a face English Attack! un jucător important, în învăţarea limbilor străine, pe piaţa din România."

ASSIST deja lucrează cu echipa de dezvoltare English Attack! la o serie de aspecte tehnice ale serviciilor de învăţare prin divertisment.

Gheorghe David, administrator asociat al ASSIST:”E-Learning-ul este cheia pentru educația de astăzi și de mâine. Parteneriatul cu Entertainment Learning consolidează angajamentul nostru față de societate de a încuraja și promova programe educaționale. Suntem încrezători că English Attack! va schimba cu adevărat modul în care oamenii vor privi învățarea limbii engleze, fie de acasă, școală sau servici.”

Despre ASSIST:

ASSIST oferă şi promovează soluţii software inovatoare în domeniile emergente, cum ar fi aplicaţii de business particularizate bazate pe Web, e-learning, e-commerce, e-payment, e-security, e-health sau aplicații de planificare a întreprinderii şi a resurselor acesteia, soluţii dezvoltate să îndeplinească continuu şi efectiv cerinţele partenerilor prin dobândirea în mod constant de noi cunoştinţe, cucerirea de noi domenii de expertiză, creşterea calităţii serviciilor de consultanţă şi servicii de marketing. Axată pe design media, marketing, re-design de aplicaţii, asistenţă şi activităţi educaţionale, ASSIST a legat relaţii de lungă durată la nivel mondial, atât pe zone de afaceri cât şi educaţie.

Despre English Attack!:

Creat de specialiști în mass-media şi în industria de divertisment, în parteneriat cu profesioniştii în predarea limbii engleze, English Attack! este un concept global de învăţare via divertisment prin furnizarea de conţinut bogat de divertisment şi funcţionalităţi educaționale, către o comunitate globală de învățare a limbii engleze. Abordarea inovatoare a site-ului se bazează pe neuroştiinţe cognitive şi utilizarea conceptelor de învăţare derivate din mass-media şi videogaming.